Αγωνία για έξι στην ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» γέμισαν μπαταρίες και επιστρέφουν τη Δευτέρα (15/10) στα Σπάτα. Άλεφ, Αλμπάνης, Πόνσε, Μάνταλος, Οικονόμου και Γιαννιώτας τα ερωτηματικά.

Αγωνία για έξι στην ΑΕΚ

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του «Δικεφάλου» γυρίζουν στις προπονήσεις. Η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινάει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αγωνιά για έξι παίκτες του.

Πρόκειται για τους Άλεφ, Γιαννιώτα, Αλμπάνη, Πόνσε, Μάνταλο, Οικονόμου. Ο πρώτος προστατεύθηκε την Παρασκευή και δεν έπαιξε με τη Λαμία γιατί φοβήθηκαν μη ρισκάρουν υποτροπή του τραυματισμού του. Ο δεύτερος χτύπησε στο ματς αυτό (στα πλευρά και στο στήθος) και το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Σήμερα θα τον δούνε ξανά στα Σπάτα οι γιατροί του «Δικεφάλου».

Οι υπόλοιποι τέσσερις δεν ήταν στην αποστολή της αναμέτρησης του Κυπέλλου γιατί αντιμετώπιζαν προβλήματα. Τους περιμένει λοιπόν ο Ουζουνίδης, για να διαπιστώσει ποιοι μπορούν να μπούνε άμεσα στο πρόγραμμα. Εύχεται να τα καταφέρουν όλοι τους.

Εκείνος πάντως που σίγουρα δεν πρόκειται να προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι ο Έλντερ Λόπες. Μια ξεχωριστή πλέον περίπτωση καθώς θα μείνει εκτός για έξι μήνες μετά την εγχείρηση στο γόνατό του (χιαστός).

Τη Δευτέρα πάντως θα λείπουν οι διεθνείς (Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Λιβάγια) και θα ενταχθούν από την Τρίτη στο πρόγραμμα.