Χριστοδουλόπουλος σε Σιμόες: «Πέρναγες περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή από τα αποδυτήρια!»

Bαριά υπονοούμενα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μετά από, συνέντευξη του, πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Aντρέ Σιμόες ότι «Δεν ήθελα να με θυμούνται όπως τον Λάζαρη, που έκλεψε την ΑΕΚ...»

Χριστοδουλόπουλος σε Σιμόες: «Πέρναγες περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή από τα αποδυτήρια!»

Τι το ήθελε ο Aντρέ Σιμόες να δηλώσει σε συνέντευξη του σε ελληνική ιστοσελίδα ότι δεν ήθελε να έχει την μοίρα του Λάζαρου Xριστοδουλόπουλου που έγινε «κόκκινο πανί» για τους φίλους της ΑΕΚ, όταν απεδέχθη την πρόταση του Ολυμπιακού εξηγώντας, γιατί απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ με τριπλάσια χρήματα από την «Ένωση».

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήθελα να με βλέπουν όπως τον Λάζαρο. Εκείνος μπορούσε να το κάνει και να μην τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Να πάει από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, μετά στην ΑΕΚ και στο τέλος στον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος να έκανε πιο σωστή επιλογή και τώρα να έχει περισσότερα χρήματα. Δεν ήθελα όμως να είμαι αυτός ο τύπος, να με θυμούνται όπως τον Λάζαρο. Σαν τον τύπο που έκλεψε την ΑΕΚ και πήγε σε έναν αντίπαλο ως ελεύθερος. Ακόμα και να μου έδιναν δέκα φορές περισσότερα χρήματα δεν γινόταν να πάω σε αντίπαλο».

Ο άσος του Άρη, πια, αντέδρασε με μια ανάρτηση στο Instagram απάντησε στον Πορτογάλο άσο με ...χοντρές μπηχτές.

«Άσε να σε θυμόμαστε εμείς αλλιώς. Σαν αυτόν που πέρναγε περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή παρά στα αποδυτήρια. Αποδεδειγμένα, όπως έχεις δείξει και στο παρελθόν ότι πριν μιλήσεις θα πρέπει να μετράς μέχρι το 10. Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι και να δώσεις τίτλο στην συνέντευξη σου για να σε θυμούνται όπως λες. Αν και την αλήθεια την ξέρεις για ποιο λόγο θυμούνται εμένα και άλλους δύο και όχι εσένα...», έγραψε.