Ξεκούραστος επιστρέφει ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος αμυντικός δεν έπαιξε ούτε στο σημερινό 0-0 των «πλάβι» με τη Ρουμανία και έτσι χωρίς λεπτό συμμετοχής στα πόδια του γυρίζει τη Δευτέρα (15/10) στον Ρέντη.

Ξεκούραστος επιστρέφει ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Να λοιπόν ένα ευχάριστο νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μπορεί να έχασε προσωρινά από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη τον Γιάγκος Βούκοβιτς λόγω της κλήσης του στην Εθνική Σερβίας, αλλά την Δευτέρα (15/10) θα τον δει ξεκούραστο και χωρίς καμία επιβάρυνση στο σώμα του.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 30χρονος στόπερ δεν έπαιξε ούτε στο σημερινό 0-0 της Σερβίας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι. Να θυμίσουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί ούτε την Πέμπτη στη νίκη των «πλάβι» κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Βούκοβιτς λοιπόν θα επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να έχει καταπονηθεί από τα δύο ματς της Εθνικής του για το Nations League και κατά συνέπεια ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Βούκοβιτς μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις από κόπωση λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά τελικά φώναξε «παρών» και αγωνίστηκε κανονικά με την ΑΕΚ. Οπότε, ήταν λογικό να υπάρχει ένα άγχος από τον Μαρτίνς για την κατάστασή του μετά τα ματς της Εθνικής του.

Από τη στιγμή που δεν έπαιξε, ο Βούκοβιτς επιστρέφει για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.