Ολυμπιακός: Σκόραρε ο Αμπουμπακάρ με την Μαυριτανία

Μπορεί να μην έχει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά έπαιξε βασικός με την Μαυριτανία και την έστειλε στο Κόπα Άφρικα! 

Ολυμπιακός: Σκόραρε ο Αμπουμπακάρ με την Μαυριτανία

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό καθώς προς το παρόν δεν έχει δοθεί σε κάποια ομάδα και στο φετινό καλοκαίρι ήταν μέσα στους παίκτες που έκαναν προπόνηση σε ξεχωριστό γκρουπ στον Ρέντη.

Αν και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, ο Αμπουμπακάρ όχι μόνο κλήθηκε στην Εθνική Μαυριτανίας, αλλά και ξεκίνησε στην ενδεκάδα στο σημερινό (9/9) ματς με την Γκαμπόν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Προς το τέλος του πρώτου μέρους μάλιστα βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα για το δεύτερο γκολ της ομάδας του που νίκησε 2-1. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες από τα πρώτα λεπτά, ενώ μείωσε στις καθυστερήσεις. Η Μαυριτανία πέρασε στην τελική φάση της διοργάνωσης!

Στον ίδιο όμιλο παίζει και το Κονγκό εναντίον του Σουδάν με βασικούς τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Μπακαμπού και Μαζουακού.

Ο Καμαρά έχει κληθεί στην Εθνική σε αντίθεση με Σισέ και Κούντε που έμειναν εκτός από τις προσκλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών των χωρών τους.