Ολυμπιακός: Το στοίχημα που κερδίζει ο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κερδίζει το στοίχημα με τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος το τελευταίο διάστημα.

Ολυμπιακός: Το στοίχημα που κερδίζει ο Μαρτίνεθ

Ένα μεγάλο στοίχημα που είχε κληθεί να κερδίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν ο Πεπ Μπιέλ. Από το φινάλε της περασμένης σεζόν η περίπτωση του ήταν ιδιαίτερη. Ήταν ένας παίκτης για τον οποίο γινόταν μεγάλη κουβέντα, διότι το ποσό που ξοδεύτηκε ήταν αρκετά μεγάλο, αλλά δεν πρόσφερε όσα περίμεναν.

Σχεδόν όλο το καλοκαίρι αρκετοί θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Μπιέλ. Ο ίδιος δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να παίζει στη θέση του ή τουλάχιστον να έχει έναν ρόλο που θα μπορεί να αποδίδει.

Κορδόν και Μαρτίνεθ από τις πρώτες τους ημέρες του ξεκαθάρισαν πως τον υπολογίζουν και πως θεωρούν ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Αυτό που ζητούσαν και ζητούν από τον συμπατριώτη τους είναι αγωνιστική πειθαρχία στην τακτική.

Αυτή τη στιγμή ο Μπιέλ είναι αναγεννημένος, είναι σε καλή κατάσταση και είναι ένα κέρδος για την ομάδα του Πειραιά. Ο ίδιος αισθάνεται πλέον πολύ καλά και πράγματι απολαμβάνει τον ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένα στοίχημα που φαίνεται πως το κερδίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ποτέ δεν είχε θέσει θέμα να αποχωρήσει από το κλαμπ.