Ολυμπιακός: Η προεργασία του Κορδόν για τον χειμώνα

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για ενίσχυση στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, εφόσον παραστεί ανάγκη σε οποιαδήποτε θέση. 

Ολυμπιακός: Η προεργασία του Κορδόν για τον χειμώνα

Επειδή πολλά ακούγονται για τον Αργεντινό φορ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, Χουλιάν Καράντσα, τον Σαντιάγκο Πιερότι και τον Μπρούνο Ενρίκε ότι μπορούν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό τον χειμώνα, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει κάνει ήδη προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Θέλει να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο! Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να φτιάξει μία βάση δεδομένων με ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό, εφόσον χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση μεσούσης της σεζόν.

Ο Κορδόν έχει κάνει λοιπόν ήδη την προεργασία του για όλες τις θέσεις! Μπορεί την Δευτέρα (11/9) να ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, αλλά ο Γενάρης δεν απέχει και πολύ! Δεν γράφουν και δεν λένε τίποτα τυχαία στην Αργεντινή ειδικά για τους παίκτες που δεν έπιασαν τώρα λιμάνι, αλλά μπορεί να πιάσουν στο μέλλον, όπως ο Πιερότι.

Όταν φτάνουν στο σημείο να λένε στο μακρινό Σάντα Φε ότι ο Πιερότι αποτελεί διακαή πόθο του Κορδόν και δεν έχει βγει από το μυαλό του, τότε θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Βέβαια, στη θέση που αγωνίζεται ο 22χρονος εξτρέμ υπάρχει «υπεροπλία» στον Ολυμπιακό.

Καλού - κακού, όμως, ο Κορδόν είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και για αυτό το λόγο στην Αργεντινή θεωρούν ότι ο Πιερότι θα ξαναβρεθεί πολύ σύντομα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Αν όχι τον Γενάρη, τότε το καλοκαίρι του 2024, μιας και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατόν.