Ολυμπιακός: Πότε πιάνουν δουλειά στον Ρέντη οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Οι Στέφαν Γιόβετιτς και Όλα Σολμπάκεν θα μπουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (17/9, 21.30).

Ολυμπιακός: Πότε πιάνουν δουλειά στον Ρέντη οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Με το που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πήρε το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό την Ποντγκόριτσα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής Μαυροβουνίου.

Ο Όλα Σολμπάκεν είχε προλάβει να κάνει μία προπόνηση και την Δευτέρα (4/9) αναχώρησε για το Όσλο προκειμένου να έμπαινε στην προετοιμασία της Εθνικής Νορβηγίας.

Και οι δύο αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης (7/9). Ο μεν Γιόβετιτς έπαιξε 45 λεπτά έχοντας και μία ασίστ στο 2-2 με τη Λιθουανία στο Κάουνας, ο δε Σολμπάκεν αγωνίστηκε για 61 λεπτά στο φιλικό με την Ιορδανία στο Όσλο.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται είναι πότε θα επιστρέψουν στον Ρέντη και αν θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιόβετιτς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Μαυροβούνιο την Κυριακή (10/9) κόντρα στη Βουλγαρία, όπερ σημαίνει ότι το αργότερο έως την Τρίτη (12/9) θα είναι στον Ρέντη.

Ο Σολμπάκεν έχει παιχνίδι με την Γεωργία στο Όσλο την Τρίτη (12/9). Άρα θα μπει στις προπονήσεις στον Ρέντη την Πέμπτη (14/9).

Και οι δύο λοιπόν θα υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα. Ειδικά για το ματς της Ν. Φιλαδέλφειας ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να στηριχθεί στους παίκτες που τράβηξαν το κουπί το προηγούμενο διάστημα και έχουν μία τρόπον τινά «χημεία» στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στην 20άδα πάντως θα είναι οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν, αν πάνε όλα καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στα παιχνίδια που δίνουν με τις Εθνικές τους ομάδες.