Γκάνεα: Το «αντίο» στον Παναθηναϊκό

Με ένα μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Γκάνεα: Το «αντίο» στον Παναθηναϊκό

«Αντίο» στον Παναθηναϊκό είπε ο Κρίστιαν Γκάνεα με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με πολύ ενθουσιασμό, για να παίξω για τους φιλάθλους, την ιστορία και τον προπονητή, αλλά κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός... γελάει.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έδωσαν την τιμή να γίνω μέλος στο πράσινο ταξίδι, ακόμα και σε λίγες περιπτώσεις. Τον προπονητή (το αφεντικό) και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου απ’ την πρώτη μέρα και φυσικά τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στους γιατρούς (ιδιαίτερα τον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί και να συνεχίσετε να εξελίσσεστε έως ότου αυτός ο μεγάλος σύλλογος έχει την επιτυχία που του αξίζει.

Για μένα τώρα είναι καιρός να επικεντρωθώ σε νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστώ για όλα Παναθηναϊκέ...», ανέφερε ο 31χρονος.