Ολυμπιακός: Θα πρέπει να δώσουν μάχη

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, όπως και ο Όλα Σολμπάκεν με τον Στέφαν Γιόβετιτς έχουν έρθει για βασικοί και να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια. Ο «ευχάριστος πονοκέφαλος» και η ευλογία για Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Θα πρέπει να δώσουν μάχη

Συνήθως λέμε ότι κάποιοι παίκτες παίρνουν τη φανέλα σπίτι τους και τέτοιες περιπτώσεις μοιάζουν και είναι οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά και οι Όλα Σολμπάκεν και Στέφαν Γιόβετιτς αποτελούν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και γι' αυτό άλλωστε τους πήρε ο Ολυμπιακός, ώστε να προσδώσουν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση της ομάδας.

Είναι προφανώς διψασμένοι για να το πετύχουν, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στην επίθεση του Ολυμπιακού. Κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως έχει δείξει από την πρώτη μέρα, θα είναι ακριβοδίκαιος. Όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτός θα παίζει, είναι το «μότο» του Ισπανού.

Ο Κώστας Φορτούνης κάνει τρομερές εμφανίσεις, ο Γιώργος Μασούρας είναι πρώτος σκόρερ και έχει βρει τον εαυτό του ως δεύτερος κυνηγός, ο Πεπ Μπιέλ έχει μεγάλη συμμετοχή και διάθεση, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει αρχίσει να βρίσκει επαφή με τα δίχτυα και να γίνεται όλο και πιο δυνατός στο γήπεδο, καθώς είχε και αρκετό καιρό να παίξει. Ο Σκάρπα θα διεκδικήσει το χρόνο του, ο Ελ Αραμπί λογίζεται ως τρίτος σέντερ φορ αλλά είναι... Ελ Αραμπί, ενώ ο Ιβάν Μπρίνιτς που έμεινε αναγκαστικά εκτός λίστας έδειξε στο λίγο που έχει παίξει ότι διαθέτει σημαντικά προσόντα και μεγάλο θράσος.

Όλοι οι καλοί χωράνε και κανείς δεν περισσεύει, αλλά όλος αυτός ο ανταγωνισμός σε μία σεζόν με πάρα πολλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη που τώρα μοιάζει «ευχάριστος πονοκέφαλος» κατά το κοινότοπο για τον Μαρτίνεθ, μπορεί να εξελιχθεί σε ευλογία. Πρέπει να βοηθήσει ο προπονητής με τη διαχείρισή του, αλλά πρωτίστως να βοηθηθεί απ' όλους όσοι ειναι στην ενδεκάδα ή έρχονται από τον πάγκο.