Εδώ υπάρχει ένας... έρωτας μεγάλος-Το φλερτ Σαββίδη-Βράνιες, το τατουάζ της Ορίτζιναλ κι ο Μαυρίδης

Από το «έλα στον ΠΑΟΚ», στο «μας λείπεις» και στο «ευχαριστώ αδελφέ» - Ο νέος διάλογος και τα σενάρια των Βόσνιων.

Εδώ υπάρχει ένας... έρωτας μεγάλος-Το φλερτ Σαββίδη-Βράνιες, το τατουάζ της Ορίτζιναλ κι ο Μαυρίδης

Το σκηνικό μπορεί και να μοιάζει ιδανικό για τον οπαδό. Στην οπαδική συνείδηση, η αρπαγή -έστω και έμμεση- ενός παίκτη του αντιπάλου μοιάζει με νίκη έναντι αυτού. Κάπως έτσι προφανώς παρακολουθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την εξέλιξη του φλερτ ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη και τον Ογκνιεν Βράνιες.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το τατουάζ της Ορίτζιναλ που έχει χτυπήσει στο χέρι του ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δυσκολεύει τα πράγματα ή κάνει ακόμα πιο ελκυστική τη συγκεκριμένη περίπτωση για κάποιους από τους οπαδούς.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει βρει τη λύση. Θα αναλάβει ο Γιώργος Μαυρίδης που ξέρει από τατουάζ και είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε αρχικά στο instagram του Πρίγιοβιτς. Εκεί όπου ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σαββίδης: «Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον... μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά. Έλα στον ΠΑΟΚ».

Βράνιες: «Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;»

Σαββίδης: «Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό...».

Βράνιες: «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα».

Χθες, υπήρξε νέα επαφή και πάλι μέσω instagram ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη και τον Όκγνιεν Βράνιες και μάλιστα στα Ρώσικα. Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έγραψε στον Βράνιες: «φαίνεσαι καλά», με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ να απαντάει: «ευχαριστώ αδελφέ».

Όλα αυτά την ώρα που στη Βοσνία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Βράνιες θα φύγει τον Ιανουάριο από την Άντερλεχτ. Μένει να δούμε αν το σενάριο θα επαληθευθεί και που θα πάει.