Ντεσπόντοφ: «Έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δήλωσε γι' ακόμα μία φορά χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ντεσπόντοφ: «Έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας για το φιλικό παιχνίδι με το Ιράν και όπως είναι λογικό τα Μέσα της πατρίδας του ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του. Ο Ντεσπόντοφ δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και πως έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ…

«Ήμασταν πολύ κοντά στο να νικήσουμε τη Σερβία στον προηγούμενο αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει αυτό το ματς. Αφήνουμε την καρδιά και την ψυχή μας στο γήπεδο. Το ίδιο θα είναι και στο μέλλον, γιατί νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που επιλέγονται οι παίκτες από τον προπονητή.

Πιστεύω ακράδαντα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη για το 2023. Καταλαβαίνω ότι περιμένουμε πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, κάτι που μα κάνει πολύ χαρούμενους».

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω τη νέα μου ομάδα, είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και έχω ακόμη περισσότερο κίνητρο, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Εθνική. Υπάρχει ενθουσιασμός σε όλους, γιατί η Φιλιππούπολη τα αξίζει όλα αυτά. Πεθαίνουν για το ποδόσφαιρο εδώ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Κοίταξε τι όμορφο γήπεδο έχει φτιάξει η Μπότεφ, χτίζει και η Λοκομοτίβ. Τους αξίζει ένας τέτοιος αγώνας».