«Μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Ενρίκε» (vid)

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Μπρούνο Ενρίκε της Φλαμένγκο.

«Μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Ενρίκε» (vid)

Η ευρωπαϊκή λίστα μπορεί να έχει δηλωθεί στην UEFA, αλλά το μεταγραφικό παράθυρο παραμένει ανοιχτό στην Ελλάδα. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι ελληνικές ομάδες έχουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές με τη διαφορά πως οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ τους δεν θα μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός στο φινάλε των μεταγραφών ενισχύθηκε σημαντικά και κυρίως στην επίθεση του. Ωστόσο από τη Βραζιλία προέκυψε ένα νέο όνομα αυτή τη στιγμή. Τα Μέσα στη χώρα του καφέ βουίζουν εδώ και λίγη ώρα πως οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο… στόχαστρο τον Μπρούνο Ενρίκε.

Πρόκειται για τον επιθετικό της Φλαμένγκο που έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2023. Στη Βραζιλία τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του, διότι ο παίκτης είναι σε συζητήσεις με τη «Φλα» για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει και πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ της χώρας.

Οι Βραζιλιάνοι, ωστόσο αναφέρουν ότι έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός που ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει μεγάλη πρόταση για να κάνει δικό του τον παίκτη. Ο Ενρίκε έχει παίξει για μία σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ χωρίς να σημειώσει κανένα τέρμα.