Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, η Σέλτικ και ο Πάλμα

Σκληρή κριτική από κόσμο και media στη διοίκηση της Σέλτικ γιατί δεν μπόρεσε να πάρει τον Ντανιέλ Ποντένσε. Τι λένε για Ολυμπιακό και Λουίς Πάλμα. 

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, η Σέλτικ και ο Πάλμα

Η Σέλτικ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ρέιντζερς και για τη συμμετοχή της στο Champions League αλλά ο κόσμος της «βράζει» με τη διοίκηση επειδή θεωρεί ότι δεν ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να πάρει τον Ντανιέλ Ποντένσε που επέστρεψε από τη Γουλβς στον Ολυμπιακό.

Τα ρεπορτάζ στη Γλασκόβη αλλά και οι οπαδοί της Σέλτικ στα social media ασκούν δριμεία κριτική, θεωρώντας ότι θα ήταν ιδανικό για την ομάδα να αποκτήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ με την εμπειρία από την Premier League. Ειδικά με τους όρους που έγινε η παραχώρησή του στον Ολυμπιακό, αναφέρουν ότι «η Σέλτικ θα μπορούσε να τον δανειστεί και μετά άνετα να πληρώσει την οψιόν στην αγγλική ομάδα».

Οι λόγοι που αναφέρονται ως εξήγηση για την αδυναμία της Σέλτικ να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι δύο. Πρώτον ότι ο Ποντένσε δεν ήθελε να πάει εκεί και ότι η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και δεύτερον ότι ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί πως ο Λουίς Πάλμα που αποκτήθηκε από τον Άρη είναι παίκτης που ταιριάζει καλύτερα στο αγωνιστικό πλάνο του.

Πάντως οι οπαδοί είναι έξαλλοι και κάνουν συνεχώς αναρτήσεις για την αδυναμία της ομάδας τους να πείσει έναν εξαιρετικό παίκτη και να ολοκληρώσει μία δυνατή προσθήκη, αποκτώντας τον Ποντένσε.