Μοχάμεντ Μπεν Αμόρ: «Θα γίνει συμπαίκτης του Μεριά στον Ολυμπιακό» - Δείτε τον (vid)

Ποιος είναι ο διεθνής Τυνήσιος αμυντικός που οι συμπατριώτες του... ντύνουν στα ερυθρόλευκα

Μοχάμεντ Μπεν Αμόρ: «Θα γίνει συμπαίκτης του Μεριά στον Ολυμπιακό» - Δείτε τον (vid)

Αφού το περασμένο καλοκαίρι είπε όχι στα ρούβλια της Λοκομοτίβ Μόσχας και χθες σκόραρε στο Τυνησία - Νίγηρας, τον Γενάρη, ο Γιασίν Μεριά ετοιμάζεται να υποδεχθεί στον Ολυμπιακό έναν συμπατριώτη του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του καθώς ο Τύπος στην Τυνησία στέλνει στον Ολυμπιακό τον διεθνής Τυνήσιο αμυντικό μέσο Μοχάμεντ Amin Μπεν Αμόρ

«Θα γίνει συμπαίκτης του Μεριά τον ερχόμενο Γενάρη», αναφέρουν οι εφημερίδες για τον 26χρονο που ξεκίνησε την καριέρα του από την Etoile du Sahel και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Αλ Αχλί.

Είναι 27 φορές διεθνής και μετρά δύο γκολ με την Εθνική ομάδα. Γεννημένος στη Σούσε της Τυνησίας στις 3 Μαΐου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Étoile Sportive du Sahel όπου από το 2014 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα έγινε ο αγαπημένος των οπαδών παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους νεότερους παίκτες της ομάδας. Πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συνομοσπονδίας του 2015, της Τυνησιακής Λίγκας και του Κυπέλλου Τυνησίας και ήταν στην τελική 23άδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί: