Ολυμπιακός: Ποιος να το περίμενε ξανά...

Όλα θα φανούν στο γήπεδο, αλλά η επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό... φανερώνει ήδη βραδιές μεγάλων και θεαματικών συνεργασιών. 

Ολυμπιακός: Ποιος να το περίμενε ξανά...

Ολόκληρο Γιόβετιτς των μεταγραφών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, αλλά η επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε δεν μπορεί να συγκριθεί σε «υποδοχή» ενθουσιασμού για τον κόσμο της ομάδας. Από την στιγμή που κυκλοφορούσε μέρες ως φήμη, από την ώρα που έγινε είδηση και τη διαβάσατε στο «ΦΩΣ» παρά το αραβικό δέλεαρ, από τότε που άρχισε να προχωρά ουσιαστικά με βάση και την επιθυμία του Πορτογάλου να γυρίσει, από την ώρα που ανακοινώθηκε επισήμως. Λίγο μετά από ολόκληρο Γιόβετιτς μάλιστα.

Ήταν το πιο εντυπωσιακό φινάλε που θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός σε αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι των 14 νέων παικτών. Με τον πιο εντυπωσιακό τον... παλιό του παίκτη. Ο Ποντένσε με την εμπειρία πλέον των χρόνων του στην Premier League θα παίξει ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας ξεκάθαρες φιλοδοξίες. Να πανηγυρίσει τον τίτλο που δεν είχε προλάβει φεύγοντας χειμώνα για την Αγγλία, να γιορτάσει κι άλλους εφόσον -πολύ πιθανώς- συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Ένας ποδοσφαιριστής «κράχτης» για τον κόσμο μαζί με τους υπόλοιπους που υπάρχουν στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας και μια μεταγραφή μήνυμα για τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει ξανά ο Ολυμπιακός όχι μόνο για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ή να διακριθεί στην Ευρώπη. Αλλά να κάνει πάλι τον κόσμο του να περιμένει με λαχτάρα το επόμενο ματς για να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο.

Ειδικά αυτό το δίδυμο της φωτογραφίας ποιός θα περίμενε να το δει ξανά μαζί; Ίσως ούτε ο Μαρινάκης που κράτησε και τον έναν και τον άλλον μακριά από τα πετροδόλαρα. Πόσο δελεαστικό μοιάζει για πραγματικά καλό, δημιουργικό και απολαυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να έχουν καλά στο μυαλό τους και στη συνεργασία τους οι δύο σπουδαίοι παίκτες. Πόσα περιμένει ο κόσμος από το ταλέντο τους...