Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ξανά ο Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Γουλβς και ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει στο λιμάνι μετά από 3,5 χρόνια με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» της Δευτέρας (4/9) που αποκάλυψε όλα όσα ακούγονταν στην Αραβία. 

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ξανά ο Ποντένσε!

Τελικά η φετινή μεταγραφική περίοδος είχε και... κερασάκι για τον Ολυμπιακό! Ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει οριστικά στους Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (4/9) που αποκάλυψε όλα όσα ακούγονταν την Κυριακή (3/9) στην Αραβία περί «σφήνας» των ερυθρολεύκων στην προσπάθεια που έκανε να τον αποκτήσει η Αλ Ετιφάκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τη Γουλβς και πλέον αυτό που απομένει είναι η ανταλλαγή εγγράφων και όλων των διαδικαστικών, έτσι ώστε να προλάβει ο Ολυμπιακός τη διορία και να δηλώσει τον Πορτογάλο άσο στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Οι Πειραιώτες πάλευαν την περίπτωσή του εδώ και μέρες, μολονότι δεν το επιβεβαίωναν για λόγους τακτικής.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Ποντένσε είχε ξεκαθαρίσει στη Γουλβς ότι δεν έχει σκοπό να πάει στη Σαουδική Αραβία και γενικότερα στον Περσικό Κόλπο, οι «λύκοι» έπρεπε να δουν πώς θα χώριζαν το δρόμο τους με τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν περίμενε την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε την Δευτέρα (4/9) να τα βρει σε όλα με τη Γουλβς για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Στη δε συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.