Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για να φέρει πίσω τον Ποντένσε!

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΦΩΤΟΣ» της Δευτέρας (4/9) που έκανε λόγο για έντονες  φήμες στην Αραβία ότι η Αλ Ετιφάκ έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τον Ντάνιελ Ποντένσε. 

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για να φέρει πίσω τον Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του τις τελευταίες ώρες για να αποκτήσει τον Ντάνιελ Ποντένσε, επιβεβαιώνοντας το σχετικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» της Δευτέρας (4/9) που ανέφερε «Φήμη εξ... Αραβίας για ΠΟΝΤΕΝΣΕ». Για την ακρίβεια να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα και να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα.

Από την Κυριακή (3/9) είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Αραβία, ότι η Αλ Ετιφάκ που κατέθεσε μία σούπερ πρόταση στη Γουλβς για να τον κάνει δικό της (σ.σ. γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ), διέρρεε πως δεν «παίζει» μόνη της στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα προέκυπτε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ήθελε να τον έχει ξανά στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο κάνει προσπάθειες να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα για ακόμη μία φορά!

Κατά συνέπεια, η Αλ Ετιφάκ έβρισκε εμπόδια στις διαπραγματεύσεις της με τη Γουλβς λόγω της έντονης επιθυμίας του Ολυμπιακού να τον ξαναφέρουν πίσω!

Πλέον, από λεπτό σε λεπτό μπορεί να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ποντένσε πιέζει από την πλευρά του τη Γουλβς να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού!