Ντεσπόντοφ: «Έχω DNA πρωταθλητή. Είμαι πεινασμένος για τρόπαια»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αποκάλυψε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους τη φετινή σεζόν με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ντεσπόντοφ: «Έχω DNA πρωταθλητή. Είμαι πεινασμένος για τρόπαια»

Δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων», ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο παίκτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις του με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και το λόγο που αποφάσισε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τους στόχους του με την ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Βλέπω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένοι. Για μένα ήταν πολύ απλό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι με θέλει πραγματικά και μου έδειξε σεβασμό. Είμαι ένας άνθρωπος με τιμή και εκτιμώ να βλέπω αμοιβαίο σεβασμό. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχω άλλη επιλογή.

Παρακολουθώ τις ελληνικές ομάδες, καθώς είναι πολύ δυνατές. Έχετε κορυφαία ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ παίζουν καλά και στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, με φανταστικούς φιλάθλους και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Για τη χώρα δεν χρειάζεται να πω κάτι. Έρχομαι κάθε χρόνο εδώ για διακοπές. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ, την μουσική, το φαγητό, τα πάντα. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Για τους στόχους του: «Έχω DNA πρωταθλητή. Η ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν πάλευε πάντα για το πρωτάθλημα. Το έχω στο αίμα μου. Είμαι πραγματικά... πεινασμένος για τρόπαια. Πιστεύω πραγματικά ότι με τον ΠΑΟΚ μπορώ να κατακτήσω τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Το πιστεύω. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Αρχικά να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθούμε όλοι και φυσικά να κερδίσουμε τρόπαια».

Για το πώς περιγράφει τον εαυτό του ως παίκτη: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν, αλλά ας τα πούμε στο γήπεδο».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή και ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους και να ζήσουμε εξαιρετικές στιγμές τα επόμενα χρόνια. Πάμε ΠΑΟΚάρα!».