ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1: «Απόδραση» με Παλάσιος!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει αλώβητος από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε ένα ωραίο γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1: «Απόδραση» με Παλάσιος!

Ο Παναθηναϊκός… λαχτάρησε αρκετές φορές στους «Ζωσιμάδες», αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να ικανοποιήσει με τη συνολική του εικόνα.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος όμως με ένα ωραίο γκολ… έδιωξε τα φαντάσματα πίσω στη λίμνη των Ιωαννίνων και χάρισε μια σημαντική νίκη στους «πράσινους».

Το πρώτο ημίχρονο «κύλησε» με τον Παναθηναϊκό να έχει μια ανούσια εδαφική υπεροχή κυρίως λόγω της επιλογής των γηπεδούχων να κλείσουν τους χώρους από το κέντρο και πίσω.

Μάλιστα ο Γιοβάνοβιτς παρέταξε ενδεκάδα με έντεκα αλλαγές και νέα πρόσωπα τους Αράο, Πάλμερ-Μπράουν, Αϊτόρ, ο οποίος ξεκίνησε την τελευταία στιγμή αντί του τραυματία στο ζέσταμα Βέρμπιτς.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν ρυθμό, κίνηση χωρίς τη μπάλα, εμπνεύσεις και ένταση στο παιχνίδι τους. Ίσως να έφταιξαν και οι δύο τραυματισμοί των Αϊτόρ και Βαγιαννίδη που αποχώρησαν και τις θέσεις τους πήραν οι ΜπερνάρΚώτσιρας.

Οι Ηπειρώτες κάθε φορά που βρίσκονταν έξω από την περιοχή του Μπρινιόλι εξαπέλυαν σουτ χωρίς πάντως να τον ανησυχήσουν.

Πάντως στην άμυνα είχαν «μπλοκάρει» τα άκρα ειδικά τον Παλάσιος στον οποίο έβγαιναν 2 και 3 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε και τρίτη αναγκαστική αλλαγή με τον Μαντσίνι να παίρνει τη θέση του τραυματία Τζούρισιτς, ενώ στο 74’ με ωραίο γκολ του Παλάσιος πήρε το προβάδισμα μετά από σέντρα του Μαντσίνι.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους και με τον Ροσέρο να αναλαμβάνει δράση, πίεσαν τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση με το «τριφύλλι» να παίρνει τη νίκη με το τελικό 0-1.

Μικρογραφία

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Σκόρερς: Παλάσιος (74’)

Κίτρινες: Εραμούσπε (21’), Τσαούσης (29’), Τζήμας (34’), Σόρια (86’), Τζίνο (90’) – Μλαντένοβιτς (72’), Βιλένα (81’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Κλέιμαν- Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης- Καραχάλιος, Τζίνο (63’ Ροσέρο), Ριένστρα (76’ Γκάρο)- Παμλίδης (89’ Μπάλαν), Τζίμας, Κόντε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι - Μλαντένοβιτς, Πάλμερ – Μπράουν (72’ Βιλένα), Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης (λ.τ. 37’ Κώτσιρας )- Αράο, Τσέριν- Τζούρισιτς (λ.τ. 55’ Μαντσίνι), Αϊτόρ (λ.τ. 38’ Μπερνάρ), Παλάσιος -Ιωαννίδης (72’ Σπόραρ).