Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης είναι για... απαντήσεις

Δεν είναι για αποδείξεις σε κανέναν ο Κώστας Φορτούνης, για απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν στον Ολυμπιακό και στους στόχους του προφανώς και εξειδικεύεται.

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης είναι για... απαντήσεις

Λίγες μέρες μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική βλέποντας κιόλας ότι δεν είναι στο πλάνο του ομοσπονδιακού τεχνικού για το συγκεκριμένο project, ο Κώστας Φορτούνης έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Φέτος είναι μια χρονιά στην οποία έχει αρχίσει καταπληκτικά και το συνεχίζει χωρίς να έχει παρενθέσεις. Με σκοπό να το κάνει, βέβαια, κι όταν θα αρχίσουν τα πιο δύσκολα για την ομάδα, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει μάλλον γι' αυτά προετοιμάζεται.

Απαντήσεις και αποδείξεις δεν έχει να δώσει σε κανέναν ο παίκτης με τις πάνω από 300 συμμετοχές στον Ολυμπιακό και με τα γκολ και τις ασίστ του να πλησιάζουν πια τα τριψήφια νούμερα για τη σπουδαία καριέρα του. Απαντήσεις είναι για να δίνει μόνο στον Ολυμπιακό και στα αμυντικά προβλήματα που συναντά από τους αντίπαλούς της η πειραϊκή ομάδα, η οποία έχει εμπιστευτεί αρχηγικό και ηγετικό ρόλο στον 30χρονο άσο.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά δεν μπορεί κανείς να έχει άλλη άποψη σχετικά με την ποιότητα που έχει αυτός ο ποδοσφαιριστής, σε επίπεδο χαρίσματος. Πολλά μπορεί να έχουν ειπωθεί για το «ταβάνι» του, πολλά θα μπορούσε να είχε κάνει αλλιώς ή καλύτερα, πολλά θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς εάν δεν είχε τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Φορτούνης είναι ένας παίκτης-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αφού δεν θα συνεχίσει στην Εθνική, θα αποτελεί κόσμημα για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος της ομάδας του τον αποθέωσε γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει να πάει στο γήπεδο και να δει αυτά που μόνον ο Φορτούνης μπορεί να κάνει σε επίπεδο κλάσης και ποιότητας. Όποιος το βλεπει αλλιώς δικαίωμά του, είπαμε δεν είναι για απαντήσεις σε άλλους...