Ολυμπιακός - Λαμία: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 4-0 επί της Λαμίας στο Φάληρο.

Ολυμπιακός - Λαμία: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Όταν χρειάστηκε να κρατήσει το μηδέν στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Καρλίτος, το έκανε με επιτυχία. Ενέπνεε για ακόμη μία φορά εμπιστοσύνη.

ΚΙΝΙ: Παιχνίδι με παιχνίδι αποδεικνύεται για ποιο λόγο ο Μαρτίνεθ ήθελε τον συμπατριώτη του παρότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του. Ο ορισμός του στρατιώτη. Άφησε τη σφραγίδα του.

ΡΕΤΣΟΣ: Τόσο εκείνος, όσο και ο Ντόη ταλαιπωρήθηκαν στο ξεκίνημα με τον Καρλίτος, αλλά μετά είχε μία σχετικά εύκολη βραδιά.

ΝΤΟΗ: Τα ίδια με τον Ρέτσο. Είχε ένα σωτήριο τάκλιν στο 11’ στη δεύτερη «απειλή» του Καρλίτος.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Με το «καλησπέρα» ο Αργεντινός επιβεβαίωσε ότι είναι ένας αριστερός μπακ με επιθετικά χαρακτηριστικά και είναι κάτι που χρειαζόταν οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός. Πολύ καλός για πρώτο ματς.

ΕΣΕ: Εγκεφαλικός παίκτης, χωρίς περιττές ενέργειες και με μπόλικο τρέξιμο. Ό,τι πρέπει να κάνει δηλαδή ένας χαφ!

ΚΑΜΑΡΑ: Μπορεί να μην έπιασε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων, αλλά ακόμα και δίχως να έχει το πόδι στο… γκάζι, έχει τον τρόπο του για να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πω πω ένας Φορτούνης! Θεωρούμε ότι αυτό τα περιλαμβάνει όλα. Τι να πεις για έναν ποδοσφαιριστή που τα έκανε όλα! Εμείς δεν θα σταθούμε ούτε στο γκολ του, ούτε στις ασίστ του, ούτε στο δοκάρι του, ούτε ότι δημιούργησε ένα σωρό ευκαιρίες. Θα σταθούμε στο γεγονός ότι για να κάνει όλα τα παραπάνω, έβγαζε μία τέτοια διάθεση που εύχονται όλοι στον Ολυμπιακό να συνεχίσει να την βγάζει μέσα στη σεζόν. Μαγικά πράγματα έκανε ο αρχηγός! Τόσο απλά…

ΜΠΙΕΛ: Του έλειψε το γκολ. Ήταν μέσα στις φάσεις, κυνήγησε το γκολ, το προσπάθησε, είχε τις καλές του στιγμές, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είναι λίγο πιο αποτελεσματικός.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ο διεθνής άσος συνεχίζει τις υψηλές του πτήσεις. Σκόραρε, μάρκαρε, πίεσε, δημιούργησε, έτρεχε σαν σκύλος. Από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Η «τροφή» του επιθετικού είναι το γκολ. Έστω και στις καθυστερήσεις το πέτυχε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να του τονώσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση.

ΦΡΕΪΡΕ: Μπήκε στη θέση του Ρέτσου και σε ένα χρονικό διάστημα που τα πάντα είχαν κριθεί.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Το αυτογκόλ του Βασιλαντωνόπουλου προήλθε από δική του ενέργεια και παράλληλη σέντρα. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος και πρόλαβε να μας υπενθυμίσει για ποιο λόγο πέτυχε διάνα ο Ολυμπιακός όταν τον απέκτησε τον Γενάρη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έκανε κάποια λαθάκια στη μεσαία γραμμή που δεν κόστισαν. Το βασικό για τον Έλληνα χαφ είναι να παίρνει παιχνίδια. Πατάει πάντως γερά στα πόδια του και δικαίως τον εμπιστεύεται ο Μαρτίνεθ.

ΜΠΡΙΝΙΤΣ: Ήταν ο δημιουργός της φάσης του δοκαριού του Φορτούνη. Μπήκε στο β’ μέρος και έβγαλε ενέργεια.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Είχε ένα καλό σουτ και έδωσε φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή κατά την είσοδό του. Προφανώς και δεν προορίζεται για βασικός. Στα μάτια του Μαρτίνεθ μπορεί να απτελέσει μία σοβαρή λύση για τα χαφ.