Βόκολος: «Δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, ο δρόμος είναι ανηφορικός»

O Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην εικόνα της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Βόκολος: «Δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, ο δρόμος είναι ανηφορικός»

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε τη δυναμική και την ποιότητα του Ολυμπιακού. Είχα πει στα παιδιά πως και το παραμικρό λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».

Το ότι έπαιξε επιθετικά: «Δεν παίξαμε πολύ ανοιχτά και επιθετικά. Ήμασταν συμπαγείς. Δεν είμαι προπονητής που παίζω αμυντικά ή επιθετικά. Στο α' μέρος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο καλά στο σκορ και να είχαμε βάλει ένα γκολ. Όμως έτσι είναι τα πράγματα».

Την αλλαγή στην αλλαγή με Λόνγκο και Ακούνια: «Δεν νομίζω ότι κατέρρευσε η ομάδα. Φοβηθήκαμε ότι είχε πρόβλημα στα πλευρά ο Λόνγκο και βγήκε έξω και έτσι ήμασταν με 10 παίκτες - που δεν θα έπρεπε να είμαστε - και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τις υπεραριθμίες. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παιδιών. Συνεχίζουμε. Χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά».