Ολυμπιακός: Γεμάτος στα άκρα, γεμίζει τον άξονα

Ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στο ρόστερ για τις πτέρυγες μετά την απόκτηση Σολμπάκεν και ετοιμάζεται για τις τελικές κινήσεις στην κορυφή της επίθεσης και όχι μόνο

Ολυμπιακός: Γεμάτος στα άκρα, γεμίζει τον άξονα

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν και την παρουσία στο ρόστερ παικτών για τα άκρα όπως ο Πεπ Μπιέλ, ο Ιβάν Μπρίνιτς, ο Γιώργος Μασούρας και ο Μάριος Βρουσάι δείχνει να είναι καλυμμένος σε αυτές τις θέσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται να επιμένει στο σχήμα με τον Μασούρα (ή κάποιον άλλον παίκτη) πιο κοντά στον σέντερ φορ σε αυτά τα παιχνίδια που ήδη έχει δώσει η ομάδα. Και να παίζει με τον Φορτούνη και τον Σκάρπα (όποτε μπαίνει βασικός ο Βραζιλιάνος) πιο πλάγια.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση σέντερ φορ και είναι θέμα ωρών η τελική απόφαση και οι ανακοινώσεις, ενώ εξετάζονται για άλλες θέσεις και παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν βάθος στο ρόστερ της ομάδας για μια χρονιά γεμάτη ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να πάρει από το πλούσιο πλέον ρόστερ της Νότιγχαμ με τις πολλές μεταγραφές που έκανε τις τελευταίες ώρες η ομάδα ιδιοκτησίας Bαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής το δρόμο του Γκουστάβο Σκάρπα και του Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας παίκτες όπως ο έμπειρος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ (και στόπερ) Σεϊκού Κουγιατέ, όπως και ο Γάλλος αμυντικός Ζουλιάν Μπιανκόνε, ενώ ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει για την επίθεση και τον Εμάνουελ Ντένις που φέρεται να προτιμά να μείνει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αναμένονται οι τελικές εξελίξεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ που θα δηλωθεί την Δευτέρα (4/9) στην UEFA για τη λίστα του Europa League.