ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία για Ντεσπόντοφ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη Λουντογκόρετς

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία για Ντεσπόντοφ

Ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ μετά την απόκτηση του Σολμπάκεν καθώς δεν θέλησε να μπει και σε παζάρια με την Λουντογκόρετς και ο ΠΑΟΚ βρήκε… ανοιχτό δρόμο προχωρώντας στην επίτευξη συμφωνίας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» κινήθηκε ψάχνοντας ποιοτική ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και απέσπασε τη συμφωνία με τους Βούλγαρους της Λουντογκόρετς για τον 26χρονο εξτρέμ που προέρχεται από μία άκρως εντυπωσιακή σεζόν 48 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, 19 γκολ και 22 ασίστ.

Αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2021 στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε μία θέση που «καίει» τους Θεσσαλονικείς. Είναι αρχηγός στην Εθνική Βουλγαρίας και μετράει 39 επίσημα ματς, με 10 τέρματα.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της επικείμενης συμφωνίας, ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ στην Λουντογκόρετς για να κλείσει το deal ενώ στον παίκτη παρέχει ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να έρθει την Κυριακή (3/9) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.