Χριστογέωργος: «Οδηγός μας το ματς με τον Άρη»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Χριστογέωργος μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Χριστογέωργος: «Οδηγός μας το ματς με τον Άρη»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Χριστογέωργος μίλησε στο OFI TV για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ, σε επίσημο παιχνίδι και αρχικά είπε πως: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι όπου θ’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση του αγώνα με τον Άρη και να έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, η ομάδα προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για να το πετύχει και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα στοιχεία του αγώνα και τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ: «Θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαστε όλοι μαζί σαν γροθιά, όπως στο πρώτο παιχνίδι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα».

Όσο για τον εαυτό του τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, μου αρέσει πολύ το κλίμα και έχω γίνει ένα με την ομάδα, με την εμπιστοσύνη του προπονητή νιώθω πολύ ωραία και νομίζω πως σιγά – σιγά αρχίζω και βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».



Τέλος, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: «Για άλλη μια φορά σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, να μας βοηθήσετε, να μας δώσετε παλμό και δύναμη ώστε να μας βοηθήσετε να πάρουμε το αποτέλεσμα».