Κηφισιά - Ατρόμητος 2-1: Έγραψε ιστορία με Οζέγκοβιτς και Παπασάββα!

Η Κηφισιά πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στην Σούπερ Λιγκ. Το τελικό 2-1 σε βάρος του Ατρόμητου «υπέγραψαν» οι Οζέγκοβιτς και Παπασάββας, με δύο καταπληκτικά γκολ.

Κηφισιά - Ατρόμητος 2-1: Έγραψε ιστορία με Οζέγκοβιτς και Παπασάββα!

Στο σχεδόν άδειο ΔΑΚ Λαμίας, η... άστεγη Κηφισιά πέτυχε την πρώτη της νίκη στην μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου, ο οποίος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 36' λόγω αποβολής του Ντε Μποκ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 34ο λεπτό άλλαξαν άρδην οι ισορροπίες του αγώνα, καθώς ο διαιτητής Πολυχρόνης έπειτα από υπόδειξη του VAR Τσαγκαράκη απέβαλε τον Ντε Μποκ με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Οζέγκοβιτς στο όριο της περιοχής. Ο επιθετικός της Κηφισιάς ανέλαβε την εκτέλεση και με άπιαστο σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Παρότι ο Ατρόμητος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ήταν πιο επικίνδυνος μέχρι την ανάπαυλα και αν οι Αντζιέλσκι - Καμαρά ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ.

Στο 70' ο Παπασάββας σημείωσε... ίσως το γκολ της αγωνιστικής, ενώ ο Ασεβέδο στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66' Μποτίας), Λούμορ – Παπασάββας, Πέιος (66' Αντούνες)– Μπαρμπόσα (74' Αντερέγκεν), Ίλιεφ (82' Νίνης), Μπιφούμα (74' Σάκιτς) – Οζέγκοβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι – Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ 3 – Έρλινγκμαρκ (65' Κεσχρίντα), Έντερ – Γιουμπιτάνα (40' Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66' Ρομπάΐγ)– Αντζιέλσκι (72' Βέργος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπιφουμά, Πέιος, Παπασάββας - Καμαρά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37' Ντε Μποκ