Επίσημο: Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιουμπά Ντιαρά

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον δανεισμό του 25χρονου χαφ Γιουμπά Ντιαρά από την Κάντιθ.

Επίσημο: Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιουμπά Ντιαρά

Και με τη βούλα ο Γιουμπά Ντιαρά θα φορέσει φέτος τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε τον δανεισμό του 25χρονου κεντρικού μέσου από το Μάλι, ο οποίος ανήκει στην Κάντιθ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και την Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Hamaciré Youba Diarra, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Ισπανίας, Cádiz.

Ο Youba Diarra γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1998 στην πόλη Bamako του Μάλι και αγωνίζεται ως μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα κορυφαίου επιπέδου, έχοντας αποκτήσει και εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καλωσορίζουμε τον Youba Diarra στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούμπα Ντιαρά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να φέρω την εμπειρία που διαθέτω ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαι ανυπόμονος να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας».