«Εγκληματική οργάνωση»

Σκληρές τοποθετήσεις Ολυμπιακού στην πρόσφατη συνάντηση με FIFA, UEFA. Τι είπαν οι «ερυθρόλευκοι» για όσα συμβαίνουν στη διαιτησία, ζήτησαν ξένους σε όλα τα ματς των «μεγάλων» και να φύγουν Κουκουλάκης, Τριτσώνης.

«Εγκληματική οργάνωση»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν όσα ειπώθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού στην πρόσφατη συνάντηση των 4 μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA. Και υπήρξαν σαφέστατες τοποθετήσεις για τα θέματα της διαιτησίας και όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση»

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες των μεγάλων ομάδων, διότι σε αυτά τα ματς έχουν γίνει τα σοβαρότερα λάθη και υπήρξαν αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και όχι στα ντέρμπι. Κάτι που παραδέχτηκε και η πλευρά των ξένων, Σε αυτό συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ με την ΚΕΔ να δεσμεύεται ότι θα το εξετάσει, καθώς μέχρι τώρα δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Οι Πειραιώτες ζήτησαν να φύγουν οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης, τονίζοντας ότι ο δεύτερος ήταν παρατηρητής του Δανού Κριστόφερσεν σε ευρωπαϊκό ματς και εν συνεχεία ο εν λόγω ρέφερι ορίστηκε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Από τους εκπροσώπους των διεθνών οργανισμών τονίστηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σκιά. Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατευθύνει τα πάντα. Ζητήθηκε επίσης ο εξορθολογισμός των εξόδων της ΕΠΟ με το κόστος να ξεπερνά τα 11-12 εκ. το χρόνο. Ειπώθηκε ότι η ΕΠΟ έχει 100 υπαλλήλους ενώ παλιότερα 60.