Ιταλικά ΜΜΕ: «Μικρή απόσταση Ολυμπιακού με Ρόμα για Σολμπάκεν»

Στην Ιταλία εκτιμούν ότι θα γίνει στο τέλος η μεταγραφή του Όλα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό, καθώς η απόσταση με τη Ρόμα είναι πολύ μικρή.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Μικρή απόσταση Ολυμπιακού με Ρόμα για Σολμπάκεν»

Ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά με τον Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός εξτρέμ φεύγει από τη Ρόμα και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι σε διαρκείς συζητήσεις με τους «τζιαλορόσι»για να βρει μια άκρη, έτσι ώστε να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Την Τετάρτη (30/8) οι γείτονες προχωρούσαν ένα βήμα παρακάτω την περίπτωση του Σολμπάκεν, καθώς τόνιζαν ότι η προσφορά του Ολυμπιακού δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις της Ρόμα. Κάνουν λόγο για μία διαφορά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που μπορεί να καλυφθεί.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατομμύρια και η Ρόμα ζητάει 6. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει δανεικό και να μπει οψιόν αγοράς στα 5 εκατομμύρια για το καλοκαίρι του 2024.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία μεταγραφική υπόθεση που είναι «ζωντανή», αλλά δεν είναι τόσο απλή όπως την παρουσιάζουν στην Ιταλία. Ο Κορδόν έχει κι άλλες επιλογές για τα άκρα της επίθεσης, αλλά το σημαντικότερο στην περίπτωση του Σολμπάκεν είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι έχει «ψηθεί» με την προοπτική να έρθει στη χώρα μας.