Ολυμπιακός: Το πρώτο γκολ του Σολμπάκεν δικαίωσε τον... Σολμπάκεν - Η συνεργασία με Χάαλαντ

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι βασική επιλογή του... Στάλε Σολμπάκεν στην Εθνική Νορβηγίας. Το πρώτο του γκολ με την Κύπρο και η συνεργασία με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Ολυμπιακός: Το πρώτο γκολ του Σολμπάκεν δικαίωσε τον... Σολμπάκεν - Η συνεργασία με Χάαλαντ

Ο Στάλε Σολμπάκεν είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας και παλιός διεθνής άσος που είχε σταματήσει άδοξα την καριέρα του όταν έπαθε καρδιακή προσβολή, για λίγα λεπτά ήταν κλινικά νεκρός, αλλά οι γιατροί τον είχαν επαναφέρει στη ζωή και πλέον ασχολείται με το ποδόσφαιρο ως προπονητής.

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι ο εξτρέμ της Ρόμα για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός (το βράδυ στην Ιταλία έγραφαν για πρόταση πέντε εκατομμυρίων τελικά προς την ιταλική ομάδα) και φυσικά είναι βασικό στέλεχος το τελευταίο διάστημα στην Εθνική, παρόλο που δε λείπουν οι καλοί εξτρέμ για να επιλέξει ο συνεπώνυμός του προπονητής.

Στις οκτώ συμμετοχές του ο Σολμπάκεν έχει βάλει ένα γκολ, αυτό εναντίον της Κύπρου στο Ούλεβαλ τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν γκολ με το αριστερό και με το οποίο η Νορβηγία άνοιξε το σκορ για να νικήσει τελικά με 3-1. Με σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον οποίο ο Σολμπάκεν έχει φιλία και εξαιρετική συνεργασία στην Εθνική Νορβηγίας.