Ολυμπιακός: Η Βαλένθια, ο Ράφα Μιρ και ο Ράφαελ Μπορέ

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Ραφαέλ Μπορέ που αρέσει στον Ολυμπιακό, πάει προς Βαλένθια, αλλά δεν είναι και λίγοι που βλέπουν παιχνίδι τακτικής λόγω Ράφα Μιρ.

Ολυμπιακός: Η Βαλένθια, ο Ράφα Μιρ και ο Ράφαελ Μπορέ

Ο Ράφα Μιρ ακόμα δεν έχει φύγει από την Σεβίλλη. Ένας Μιρ που θέλει να πάει στην Βαλένθια και απασχόλησε σοβαρά τον Αντόνιο Κορδόν εδώ και ένα μήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι «νυχτερίδες» που θέλουν πάση θυσία έναν επιθετικό, εξετάζουν τώρα την περίπτωση του Ράφαελ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τον οποίο επίσης εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Ένα «ντόμινο» με λίγα λόγια με πρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό και τη Βαλένθια, καθώς έχουν στοχεύσει στους ίδιους επιθετικούς. Οι Πειραιώτες βεβαίως εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όμως, δεν αποτελεί μυστικό ότι τόσο ο Μιρ, όσο και ο Μπορέ είναι δύο παίκτες που άρεσαν και εξακολουθούν φυσικά να αρέσουν σε Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Πάμε όμως στα «φρέσκα κουλούρια». Η Βαλένθια εμφανίζεται να είναι σε προχωρημένες επαφές με την Άιντραχτ για τον Μπορέ. Το αν είναι ένα παιχνίδι τακτικής για να πιέσει την Σεβίλλη να της μην της μείνει στο... ράφι ο Μιρ, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Στην Γερμανία έλεγαν την Τρίτη (29/8) ότι το ενδιαφέρον της Βαλένθια είναι υπαρκτό! Όπως υπαρκτό είναι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κολομβιανό άσο του κλαμπ της Φρανκφούρτης.

Απλώς, επιμένουν ότι η Βαλένθια σκοπεύει να κλείσει επιθετικό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αυτό σημαίνει - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους ρεπόρτερ των «νυχτερίδων» - ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τον Μιρ. Αν δεν κλείσει τον Μιρ, τότε θα στραφεί στη λύση του Μπορέ.

Αν κλείσει ο Μιρ στο «Μεστάγια», τότε ο Μπορέ θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και κατ’ επέκταση και για τον Ολυμπιακό. Έως τώρα ο Κολομβιανός έχει πει «όχι» σε Ρώσους και Μεξικανούς...