Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για φορ και εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για να αποκτήσει σέντερ φορ και εξτρέμ πρώτης γραμμής. Στη λίστα ο Σολμπάκεν της Ρόμα, οι επαφές για Αμούζου, Πιερότι και η προσπάθεια για στράικερ

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για φορ και εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει μέσα στην εβδομάδα να κλείσει σέντερ φορ και εξτρέμ πρώτης γραμμής για να ενισχύσει το ρόστερ του και να δηλώσει τους παίκτες στη λίστα για τους ομίλους έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Για την κορυφή της επίθεσης εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις παικτών και εξαντλείται κάθε πιθανότητα για όσους είναι ψηλά στη λίστα, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να είναι ένας από αυτούς, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του 30χρονου Ζαν Πιερ Ενσαμέ της Γιουνγκ Μπόις.

Στους εξτρέμ ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ αλλά υπάρχει απόσταση στο οικονομικό με τη βελγική ομάδα, όπως ξαφνικά αυξήθηκαν οι απαιτήσεις της Κολόν Σάντα Φε για τον Σαντιάγκο Πιερότι που είναι βασική επιθυμία των Πειραιωτών και μία υπόθεση που έχει προχωρήσει πολύ.

Στη λίστα είναι πλέον ο Νορβηγός Όλα Σολμπάκεν της Ρόμα, καθώς δεν είναι στο πλάνο του Μουρίνιο και παραχωρείται από την ιταλική ομάδα, αλλά τον θέλουν κι άλλες ομάδες της Serie A. O 24χρονος διεθνής άσος που πήγε τον περασμένο χειμώνα στην Ιταλία από την Μπόντο Γκλίμτ είναι θετικός στο να συνεχίσει στην ελληνική ομάδα ενώ και τα οικονομικά δεδομένα μια τέτοια κίνησης δεν είναι απαγορευτικά.