Ολυμπιακός: Κοντά σε Πιερότι - Επιμένει και για Αμούζου

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Πιερότι. Επιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» και για τον Αμούζου.

Ολυμπιακός: Κοντά σε Πιερότι - Επιμένει και για Αμούζου

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ανάγκη ενίσχυσης και θέλει να πάρει παίκτες κυρίως στην επίθεση αλλά και σε άλλες θέσεις για να γεμίσει κι άλλο το ρόστερ του σε περίπτωση αποχωρήσεων, με τον Αντόνιο Κορδόν και τους συνεργάτες του σε πυρετώδεις επαφές.

Η περίπτωση που φαίνεται ότι θα προχωρήσει είναι αυτή του Σαντιάγκο Πιερότι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς την πλευρά της Κολόν Σάντα Φε και του 22χρονου άσου, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του κυνηγού πίσω από τον βασικό σέντερ φορ.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στα πλάγια, αλλά ο Μαρτίνεθ τον θέλει για το συγκεκριμένο ρόλο με βάση και το σύστημα που φαίνεται να έχει προκρίνει για την ομάδα του. Οι Πειραιώτες είναι σε επικοινωνία με την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, όπως και με ατζέντηδες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και είναι μία μεταγραφή που φαίνεται ότι θα γίνει.

Σε ό,τι αφορά τα άκρα της επίθεσης, ο Ολυμπιακός επιβεβαιωμένα έκανε πρόταση στην Άντερλεχτ για τον Φράνσις Αμούζου, δεν έλαβε θετική απάντηση για δανεισμό με μεγάλη οψιόν αγοράς, αλλά δεν το βάζει κάτω για τον 24χρονο Βελγοκονγκολέζο.

Λέγεται ότι η Άντερλεχτ ζητάει 8-9 εκατομμύρια και μιλάει μόνο για μεταγραφή, αλλά σύμφωνα με κάποιες πηγές η απόκτηση του Αμούζου μπορεί να γίνει με μικρότερα ποσά και ο Ολυμπιακός το παλεύει. Εφόσον δεν βρεθεί άκρη γι΄αυτόν τον παίκτη που όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά ως εξτρέμ, ο Κορδόν έχει κι άλλες έτοιμες λύσεις μία εκ των οποίων θα την προχωρήσει. Τουλάχιστον μία.