Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα

Ανακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων στον αγώνα Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Παναιτωλικός στο γήπεδο της Τούμπας(Σάββατο 02/09, 21:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εξής:

-Όσοι φίλαθλοι έχουν κάνει προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν από το απόγευμα της Τετάρτης(18:00-21:00) να παραλαμβάνουν ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός το αντίστοιχο εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα με την προϋπόθεση ότι έχουν εξοφλήσει ή θα εξοφλήσουν εκείνη την στιγμή το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται τις ημέρες: Πέμπτη-Παρασκευή(10:00-15:00, 18:00-20:00), Σάββατο(10:00-12:00 και μόνο 15:00-21:00 από τα εκδοτήρια της Τούμπας).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP, 3, 2, 4 θα εισέλθουν από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 5-6, θα εισέλθουν από τη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας.

Η παραλαβή των καρτών θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και θα εκδοθεί εκ νέου σχετική ανακοίνωση.

-Για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός, θα εκδοθεί αύριο νέα ανακοίνωση για την έναρξη της ηλεκτρονικής πώλησης, για τον τρόπο διάθεσης από τα εκδοτήρια της Τούμπας το Σάββατο 02/09 και τις θύρες που θα λειτουργήσουν.

-Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προτίθεται να ναυλώσει λεωφορεία για την μεταφορά φιλάθλων της στην Θεσσαλονίκη. Δήλωση συμμετοχής κατατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο περίπτερο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ στην Πλατεία Ελευθερίας».