Ολυμπιακός: Αυτό που θέλει ο Μαρτίνεθ από τις αλλαγές

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ λέει συνεχώς ότι δεν παίζουν μόνο οι έντεκα, αλλά όσοι μπαίνουν στο ματς για τον Ολυμπιακό. Και το βλέπει να συμβαίνει. 

Ολυμπιακός: Αυτό που θέλει ο Μαρτίνεθ από τις αλλαγές

Κάποιες φορές δεν γίνεται, αλλά τις περισσότερες συμβαίνει και αυτό είναι που κάνει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ενθουσιάζεται στο ξεκίνημα του φετινού Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν έχει σημασία ποιους έντεκα επιλέγει για κάθε παιχνίδι καθώς θέλει σε απόλυτη ετοιμότητα τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και που μπορεί να γίνουν εξίσου καθοριστικοί.

Τι είδε με τον Ατρόμητο; Στη ΦΩΤΟ ο Πασχαλάκης με τον Ρέτσο που πάλι τα πήγαν καλά δεν είναι το θέμα μας. Είναι ο Μπιέλ και ο Αλεξναδρόπουλος.

Ο πρώτος είχε μεγάλη διάθεση, μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, ήταν άτυχος με το δοκάρι και είχε κι άλλη ευκαιρία στο τέλος. Έκανε όμως τα πάντα για την ομάδα. Το ίδιο και ο Αλεξανδρόπουλος που είχε φρεσκάδα και ενέργεια, ενώ ήταν αυτός που έκανε το σουτ πριν από το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Κι ο Μπρίνιτς μπήκε και ήταν δραστήριος και επικίνδυνος, ο Καρβάλιο λιγότερο, ο Ελ Αραμπί πρόλαβε να μπει σε φάσεις.

Ο Μαρτίνεθ θα συνεχίσει να το ζητάει αυτό και όσο καταφέρνει να το παίρνει από τους παίκτες του τόσο ο Ολυμ΄πιακός θα προχωράει καλύτερα και με επιτυχίες.