Λουτσέσκου: «Πιστεύω ότι ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 2-0»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 την Κηφισιά και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 2-0.

Λουτσέσκου: «Πιστεύω ότι ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 2-0»

Ικανοποιημένος από την θέληση και τη διάθεση που είχαν οι παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσο δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής στην κάμερα της NOVA:

«Δύο πράγματα με… εκνευρίζουν. Οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μεταγραφικές περίοδοι (γέλια).

Δεν είναι σωστό να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της χαρακτήρα, τα δικά της πρόσωπα με εμπειρία και μπορεί να κάνουν περίπλοκα τα πράγματα για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν.

Είχαμε μιλήσει όλη την εβδομάδα για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει και αυτό την κάνει αυτομάτως επικίνδυνη.

Εμείς είχαμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη, με δύσκολο ταξίδι, ξοδεύοντας ενέργεια, χωρίς να μπορούμε να ξεκουραστούμε. Δεν είχαμε τον απαιτούμενο ρυθμό σήμερα, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν κάνεις όμως το 2-0, τότε τα πράγματα μπορεί να μπλέξουν, κάτι που συνέβη κιόλας. Πιστεύω ότι ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 2-0.

Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση και διάθεση που είχαμε και μας οδήγησε στη νίκη.

Ήταν σχεδιασμένο να παίξουμε σήμερα, παίξαμε και κερδίσαμε. Έχω δει στην Ευρώπη ότι ομάδες που αγωνίζονται μεσοβδόμαδα έχουν αναβολές στα πρωταθλήματά τους, γίνεται δηλαδή μια διευκόλυνση. Είμαι χαρούμενος όμως που παίξαμε και κερδίσαμε γιατί αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση».