Ολυμπιακός: Οι Βέλγοι τον βάζουν στο «κόλπο» για Φράνσις Αμούζου

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του επιθετικού Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ.

Ολυμπιακός: Οι Βέλγοι τον βάζουν στο «κόλπο» για Φράνσις Αμούζου

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός φορ σε πρώτο πλάνο.

Για τα φτερά της επίθεσης ο Σαντιάγκο Πιερότι της Κολόν Σάντα Φε είναι μία επιλογή που εξετάζει πολύ σοβαρά ο Αντόνιο Κορδόν.

Ένα ακόμη όνομα εξτρέμ που προέκυψε την Κυριακή (27/8), είναι αυτό του Φράνσις Αμούζου. Γνώριμο όνομα στα ερυθρόλευκα λημέρια, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί μαζί του και τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ ζητάει περίπου 8 με 9 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Βελγοκονγκολέζο εξτρέμ. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται να έχει εμπλακεί και η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία προσφέρει γύρω στα 6 εκατομμύρια για αγορά.

Ακόμα δεν επιβεβαιώνεται κάτι περί Ολυμπιακού, αλλά είναι γεγονός ότι ο Αμούζου βρίσκεται στη «βάση δεδομένων» των Πειραιωτών τουλάχιστον τρία καλοκαίρια.