Λαμία – Άρης 1-0: Υπόθεση Καρλίτος (highlights)

Η Λαμία με σκόρερ τον Καρλίτος στο 38ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος». Δοκάρι ο Τσιλούλης (58’), ούτε φάση οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη.

Λαμία – Άρης 1-0: Υπόθεση Καρλίτος (highlights)

Με σκόρερ τον Καρλίτος (στο 2-2 της πρεμιέρας στον Βόλο είχε ένα γκολ και μία ασίστ) στο 38ο λεπτό η Λαμία κέρδισε τον Άρη (1-0) στο «Αθανάσιος Διάκος» και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κάκιστη η εικόνα των «κίτρινων» που μετά το Ηράκλειο, έχασαν και στη Λαμία.

Η Λαμία πίεσε ψηλά από τα πρώτα λεπτά και δεν περίμενε τον Άρη που μπορεί να είχε την κατοχή αλλά και πάλι παρουσίασε ζητήματα στην ανάπτυξη και στην τελική προσπάθεια. Είχε δυο καλές στιγμές με Μενέντες, Κάρλσον αλλά τίποτα παραπάνω.

Μια ομάδα χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και χωρίς συνεργασίας, απέναντι σε μια Λαμία που είχε και πάλι τον Καρλίτος σε κέφια και τον Σλίβκα να παίζει δίπλα του και να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Οι Τσιλούλης, Μαρτίνες έκαναν εξαιρετική δουλειά από τα άκρα όπως και η Στάνκο, Νούνιες στο κέντρο ενώ η αμυντική τετράδα είχε σωστές τοποθετήσεις.

Έτσι η Λαμία με εξαίρεση δυο περιπτώσεις δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και επιθετικά ήταν απειλητική. Έχασε ευκαιρίες, πέτυχε ένα τέρμα που σωστά δεν μέτρησε με τον Καρλίτος, ο οποίος τελικά στο 38’ πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Τερζής όπως στο Ηράκλειο στην πρεμιέρα, πέρασε στο ματς τον Ντουκουρέ στο κέντρο αλλά η εικόνα του Άρη δεν άλλαξε. Αντίθετα, η Λαμία που έπαιξε πιο κλειστά, είχε τις καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Τσιλούλη. Ο Βόκολος σωστά φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή και την επίθεσή του και οι γηπεδούχοι κρατούσαν μακριά από την εστία του Κοσέλεφ τους παίκτης του Άρη.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ»

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 1-0

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 38’ Καρλίτος

Δοκάρι: 58’ Τσιλούλης

Κόκκινη: 90’+3’ Σιμόν (2η κίτρινη)

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Σαραμαντάς -Στάνκο (76’ Τζανδάρης), Μαρτίνες (62’ Τόσιτς), Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης (62’ Ακούνια) – Σλίβκα, Καρλίτος (76’ Λόνγκο)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης – Μοντόγια (74’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Ρουπ (74’ Πάβιτσιτς), Τζούρασεκ (46’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (83’ Ζαμόρα) – Μενέντες (83’ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλσον, Μορόν