Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές για τον εξτρέμ Σαντιάγκο Πιερότι!

Το... κρυφό χαρτί του Αντόνιο Κορδόν για τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Κολόν Σάντα Φε, Σαντιάγκο Πιερότι.

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές για τον εξτρέμ Σαντιάγκο Πιερότι!

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο Αντόνιο Κορδόν προχωράει σε κινήσεις για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακουστεί ξανά.

Το όνομα του Σαντιάγκο Πιερότι προέκυψε αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/8) και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Κορδόν για τα «φτερά» της επίθεσης.

Ο δυναμικός εξτρέμ που έχει ύψος 1.87μ. θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι ικανός να τον δελεάσει και να τον αναγκάσει να σκεφτεί πολύ σοβαρά την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Κι επίσης το... κρυφό χαρτί του Κορδόν στις διαπραγματεύσεις για να πειστεί ο παίκτης, είναι ότι θα σημαίνει πολλά για τον Πιερότι ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη στο ρόστερ τους δύο Αργεντινούς που έφεραν απευθείας από τη «χώρα του τάνγκο», τους Φρανσίσκο Ορτέγκα και Σαντιάγκο Έσε.

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Κορδόν και στον συνεργάτη του Ιγκνάθιο Ναβάρο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κολόν Σάντα Φε για να δει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Κυριακής (27/8).

Εκτός από εξτρέμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ρόλο επιτελικού χαφ. Το όνομά του έχει εμπλακεί και σε ιταλικά σενάρια για λογαριασμό της Μπολόνια. Ο Πιερότι είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Πιερότι έχει συνολικά στην καριέρα του 10 γκολ και 3 ασίστ σε 109 παιχνίδια.