Ορτέγκα: «Απίστευτη ευκαιρία για εμένα ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ορτέγκα: «Απίστευτη ευκαιρία για εμένα ο Ολυμπιακός» (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και στη συνέχεια προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Είναι μία απίστευτη ευκαιρία για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, είναι πολύ όμορφη η πόλη, αλλά και η υποδοχή που είχα. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού ήξερα ότι θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Έκανα τα πάντα για να έρθω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό προκειμένου να πετύχει τους στόχους του που είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να παλέψει στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αγωνιστικό του προφίλ τόνισε: «Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα δεν αφήνω καμία φάση να πάει χαμένη και προσπαθώ πάντα να κάνω ένα καλό παιχνίδι».

Απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε: «Θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού να μα στηρίζουν σε κάθε στιγμή και εμείς θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».