Ολυμπιακός: Η κατάσταση του Ρίτσαρντς, η προετοιμασία με Νότιγχαμ και το ερυθρόλευκο ντεμπούτο

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, έκανε προετοιμασία με τη Νότιγχαμ και σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η κατάσταση του Ρίτσαρντς, η προετοιμασία με Νότιγχαμ και το ερυθρόλευκο ντεμπούτο

O Ομάρ Ρίτσαρντς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ, έτσι ώστε να αποτελέσει το «μπακ απ» του Φρανσίσκο Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θεωρητικά ο Αργεντινός έρχεται από τη Βελέζ για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ και ο Ρίτσαρντς για να είναι η δυνατή εναλλακτική λύση.

Βέβαια, όλα αυτά θα αποδειχθούν και θα φανούν στο χορτάρι ποιος από τους δύο μέσα στη χρονιά θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Άλλωστε, ο Ρίτσαρντς αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι που τον άφησε έξω για έναν χρόνο, δεν θα περνούσε ούτε για... βόλτα από την Ελλάδα!

Το ερώτημα λοιπόν είναι η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο 25χρονος Άγγλος μπακ μετά από σχεδόν 13 μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Πρώτον, ο Ρίτσαρντς δείχνει να είναι μία χαρά στον Ρέντη. Σίγουρα θα του πάρει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, αλλά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Δεύτερον, είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπερ σημαίνει ότι από πλευράς προπονήσεων δεν είναι πίσω. Ίσα-ίσα που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Η απάντηση που δίνεται από τον Ρέντη είναι ότι η «πρώτη» του με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα αργήσει πολύ. Σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Πολύ σύντομα!