Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο (highlights)

Σε ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα  

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο (highlights)

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ 1, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ οι Ηπειρώτες προσπαθούσαν στην κόντρα να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Αγρινίου είχε δύο καλές στιγμές με τον Ντίας (23’ και 44’), ενώ οι Ηπειρώτες απείλησαν μία φορά με τον Τζίνο (26’).

Στην επανάληψη Παναιτωλικός και ΠΑΣ έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Στο 64’ ο σε σουτ του Καρέλη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR και έκριναν ότι δεν υπάρχει γκολ. Στο επόμενο λεπτό οι Γιαννιώτες άνοιξαν στο σκορ με κεφαλιά του Γκάρο, αλλά με την βοήθεια του VAR ακυρώθηκε το τέρμα ως οφσάιντ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Γήπεδο «Παναιτωλικού»

Διαιτητής: Κώστας Κατοίκος (Αθηνών)

Γκολ:

Κίτρινες: Εραμούσπε (29’), Καρέλης (49’), Τζίμας (53’), Παμλίδης (73’)

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ: Καπίνο, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Λιάβας (73’ Μπακάκης), Τορεχόν (73’ Χοάνπι), Μπαλντασάρα, Πέρες, Τσιγγάρας, Ντίας (84’ Σενγκέλια), Καρέλης (84’ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Παμλίδης, Τζίμας (94’ Μπάλαν), Λεό (58’ Γκάρο).