Μπιέλ: «Νιώθω πολύ καλά, έχουμε βελτιωθεί αρκετά»

Ο Πεπ Μπιέλ παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Μπιέλ: «Νιώθω πολύ καλά, έχουμε βελτιωθεί αρκετά»

Την Κυριακή (27/8, 21:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με αφορμή τον αγώνα ο Πεπ Μπιέλ παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την Τσουκάριτσκι: «Είναι αλήθεια πως παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι - ειδικά στο πρώτο ημίχρονο - και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ωστόσο στην Ευρώπη όλες οι ομάδες είναι καλές και πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Σίγουρα χρειάζεται να είμαστε καλοί και στην ρεβάνς για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τη διαχείριση των δύο αγώνων σε μία εβδομάδα: «Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που είναι για χρόνια συνηθισμένοι να το κάνουν αυτό. Να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Επίσης έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ που μας επιτρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά. Από την ώρα που ήρθαν οι καινούριοι προπονητές νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ σε πολλά πράγματα. Είναι πολύ ικανοποιητικό το γεγονός πως η ομάδα συνεχώς εξελίσσεται και βλέπω το μέλλον πολύ θετικά».

Για την προσπάθεια του ίδιου: «Ναι, πιστεύω πως η ομάδα βοηθάει πολύ τους παίκτες να βελτιώνονται. Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά τότε και ο κάθε παίκτης νιώθει καλύτερα και αυτό φαίνεται στην απόδοση του. Επίσης, έχουμε παίκτες που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά φέτος και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα».