Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί βλέπουν «μάχη» με Γρανάδα και Χετάφε για Μορέντε

Η Έλτσε ζητάει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Τέτε Μορέντε στον Ολυμπιακό και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο.

Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί βλέπουν «μάχη» με Γρανάδα και Χετάφε για Μορέντε

Ο Τέτε Μορέντε αποτελεί έναν από τους εξτρέμ που έχει στο μυαλό του ο Αντόνιο Κορδόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία.

Ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του Αυγούστου, είναι απολύτως φυσιολογικό να εμφανίζονται κι άλλες ομάδες που θα γλυκοκοιτάζουν έναν αξιόλογο εξτρέμ που απλώς είχε την... ατυχία να πέσει με την Έλτσε στη Β’ Ισπανίας.

Η Έλτσε παραχωρεί τον παίκτη. Το έχει δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Μορέντε είναι από τους εξτρέμ που έχει σκοπό να πουλήσει, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πλέον διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και διαφορετικά στη Β’ Ισπανίας.

Ζητάει λοιπόν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει. Οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ζεστά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν «παίζουν» μόνοι τους.

Κι αυτό, γιατί τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δύο ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία που τον έχουν βάλει στο «σημάδι».

Ο λόγος για τις Γρανάδα και Χετάφε που επίσης είναι σε αναζήτηση εξτρέμ και βλέπουν στο πρόσωπο του Μορέντε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει τις λύσεις που ψάχνουν. Δεν κοιτάζουν όμως μόνο τον Μορέντε. Η είδηση πάντως είναι ότι βρίσκεται στη λίστα τους και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα γίνει ο... κακός χαμός έως το τέλος του μήνα μέχρι να οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ξεκάθαρο ότι εξετάζει κι άλλους εξτρέμ. Δεν είναι μόνο ο Τέτε Μορέντε στην ατζέντα του Κορδόν.