ΑΕΚ: Δεν έγινε και τίποτα στο ΟΑΚΑ - Άγνωστοι οι δράστες, βίντεο από άλλα ματς!

Απίθανος διάλογος με τον πρόεδρο να ρωτά αν οι μολότοφ είναι βιαιοπραγία και το Μηνά Λυσσάνδρου να απαντά «όχι, είναι ρίψεις». 

ΑΕΚ: Δεν έγινε και τίποτα στο ΟΑΚΑ - Άγνωστοι οι δράστες, βίντεο από άλλα ματς!

Η ΑΕΚ απολογήθηκε στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Μηνάς Λυσσάνδρου, στην απολογία του στον αθλητικό δικαστή υποστήριξε ότι για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ΟΑΚΑ, όταν οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έκαναν τη νύχτα - μέρα από τα καπνογόνα και τις βόμβες μολότοφ που εκτόξευσαν κατά της ΕΛ.ΑΣ, δεν ευθύνεται η ομάδα.

Ισχυρίστηκε ότι τα επεισόδια έγιναν εκτός του εν γένει αγωνιστικού χώρου, ενώ ζήτησε η ομάδα του να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο αφού δεν υπήρξαν φθορές στο ΟΑΚΑ, αλλά ούτε και βιαιοπραγίες!

Όταν ρωτήθηκε για τα βίντεο που δείχνουν τους οπαδούς να πετάνε καπνογόνα και μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ, υποστήριξε ότι είναι πλάνα από άλλο αγώνα, ενώ οι οπαδοί είναι «άγνωστοι» και τόνισε ακόμα σε σχετική ερώτηση του οργάνου για το αν η ρίψη καπνογόνου και μολότοφ συνιστά βιαιοπραγία ότι «δεν είναι βιαιοπραγίες, είναι ρίψεις».

Η απολογία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι και η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει και εντός της ημέρας, αφού δεν έχουν κατατεθεί υπομνήματα.