Ολυμπιακός: Εν αναμονή της ώρας άφιξης του Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα δεν κρατιέται και μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της ώρας άφιξης του Ορτέγκα

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (24/8) έχει κυκλοφορήσει από την Αργεντινή το σενάριο ότι όλα είναι έτοιμα για να μπει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Αργεντινός μπακ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, δεν κρατιέται και μπαίνει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει και τυπικά μια μεταγραφή που επί της ουσίας είναι κλεισμένη.

Και η Βελέζ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και πλέον αυτό που απομένει να μάθουμε είναι την ώρα άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα, λογικά την Παρασκευή (25/8).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ήδη τον δανεισμό του Ομάρ Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και οδεύει προς δανεισμό ο Ραμόν που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ. Αναγκαστικά ο Βραζιλιάνος μπακ θα χρειαστεί να πάει σε μία ομάδα, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει πιο ώριμος το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι ο παίκτης που υποτίθεται έχει αποκτηθεί με την προοπτική να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ του νέου Ολυμπιακού. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πίστεψε εξ αρχής ο Αντόνιο Κορδόν και τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή που τον είδε αγωνιζόμενο στη Βελέζ.

Εν κατακλείδι, αυτό που απομένει να πληροφορηθούμε είναι το πότε ακριβώς έρχεται, καθώς αν πιστέψουμε όλα όσα λένε στην Αργεντινή, τότε ο παίκτης ξεκινάει από την Πέμπτη (24/8) το ταξίδι του από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».