Ο Ολυμπιακός, ο Μπορέ, η Κρουζ Αζούλ και τα 10εκατ. ευρώ της Άιντραχτ

Τι αναφέρουν στο Μεξικό για τον Ράφαελ Μπορέ που αρέσει στον Ολυμπιακό (κι όχι μόνο) και για τον οποίο κινείται η Κρουζ Αζούλ.

Ο Ολυμπιακός, ο Μπορέ, η Κρουζ Αζούλ και τα 10εκατ. ευρώ της Άιντραχτ

Ο Ράφαελ Μπορέ για να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση της... υπέρβασης! Ο Κολομβιανός επιθετικός παραχωρείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον ήθελαν στο λιμάνι, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για μία πολύ «αλμυρή» περίπτωση.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όποτε «ενοχλήθηκε» η Άιντραχτ από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, η απάντηση που έδινε ήταν ότι τον πουλάει με 10 εκατομμύρια ευρώ και το πολύ-πολύ να πέσει στα 9!

Πρόκειται για χρήματα που δύσκολα θα τα έδινε μία ελληνική ομάδα. Συν τοις άλλοις παίζουν ρόλο και τα αγωνιστικά «θέλω» του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά σε ένα καλό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η μεξικανική έκδοση του «ESPN αποκάλυψε ότι η Κρουζ Αζούλ έχει κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο, αλλά ο Κολομβιανός εξήγησε στους Μεξικάνους ότι τον ενδιαφέρει να βρει ομάδα σε μία κορυφαία λίγκα στη «Γηραιά Ήπειρο».

Στην Φρανκφούρτη εκτιμούσαν ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του, επισημαίνοντας φυσικά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.