Ολυμπιακός: Ο Ελ Γκάζι πάντοτε πρωταγωνιστεί σε σενάρια για την ενίσχυση στους εξτρέμ

Οι Ολλανδοί βάζουν ξανά στο κόλπο τον 28χρονο εξτρέμ Ανουάρ Ελ Γκάζι για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Γκάζι πάντοτε πρωταγωνιστεί σε σενάρια για την ενίσχυση στους εξτρέμ

Από το μεσημέρι της Τρίτης (22/8) κυκλοφορεί το σενάριο στην Ολλανδία που θέλει τον Ανουάρ Ελ Γκάζι να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας.

Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το σενάριο που αναφέρουν οι Ολλανδοί. Κι αυτό, γιατί πράγματι ο 28χρονος βιρτουόζος εξτρέμ της Αϊντχόφεν και πρώην άσος της Άστον Βίλα είχε προταθεί στον Ολυμπιακό.

Εν ολίγοις, ο παίκτης βρίσκεται στα χέρια των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ και θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες αν θα προχωρήσουν στην συγκεκριμένη επιλογή ή θα στραφούν αλλού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Ελ Γκάζι έχουν καλή άποψη, αλλά κοιτάζουν παράλληλα κι άλλες επιλογές για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον στοιχείο που φέρνουν στη δημοσιότητα οι Ολλανδοί ρεπόρτερ, αφορά τις προθέσεις της PSV. Η Αϊντχόφεν φέρεται να μην έχει κανένα πρόβλημα στο τέλος να τον αφήσει ακόμη κι ελεύθερο, έτσι ώστε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του. Μοιάζει τραβηγμένο το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς εξ αρχής το πλάνο της ήταν να τον παραχωρούσε δανεικό, είτε με πώληση. Ειδικά το δεύτερο σενάριο το προτιμούσε περισσότερο.

Μπαίνουμε πλέον σε ένα κρίσιμο 10ήμερο, καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ που θα δηλωθεί στην UEFA για τους ομίλους. Ναι μεν η ελληνική αγορά είναι ανοικτή έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά αν αποκτηθεί κάποιος τον επόμενο μήνα, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.