Ολυμπιακός: Μιλάει για Μπογέ - Ψηλά στη λίστα ο Ράφα Μιρ

Είναι ξεκάθαρες οι ανάγκες που έχει ο Ολυμπιακός και επιβάλλεται να τις καλύψει μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Οι Πειραιώτες επιβάλλεται να αποκτήσουν έναν ακόμα επιθετικό και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος.

Ολυμπιακός: Μιλάει για Μπογέ - Ψηλά στη λίστα ο Ράφα Μιρ

Εσκεμμένα ο Αντόνιο Κορδόν άφησε τη συγκεκριμένη θέση για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ξέρει ότι πηγαίνοντας προς το τέλος των μεταγραφών μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες και παίκτες που δύσκολα θα μπορούσε να αποκτήσει στα μέσα του καλοκαιριού.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες προσπαθεί να ευνοηθεί από τις… καραμπόλες που μπορεί να προκύψουν στην Ισπανία και όχι μόνο και να αποκτήσει έναν επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στη νέα ομάδα. Ο Λούκας Μπογέ είναι μία τέτοια περίπτωση. Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει εξαιρετική άποψη στον Ολυμπιακό και βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Χθες οι πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με την Έλτσε για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να αποκτήσουν τον 27χρονο επιθετικό. Ο Λούκας Μπογέ είναι υπό παραχώρηση από την Έλτσε και σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν έχει καμία αντίρρηση να δώσει τον παίκτη.

Ψηλά στη λίστα ο Ράφα Μιρ

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για τους Πειραιώτες που προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο για τη γραμμή κρούσης. Η ανάγκη για την απόκτηση ενός καλού επιθετικού είναι μεγάλη και γι' αυτό στον Πειραιά έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Ο Ράφα Μιρ εξαρχής ήταν ο ποδοσφαιριστής που άρεσε στον Αντόνιο Κορδόν. Η Σεβίλλη παραχωρεί τον επιθετικό της, αλλά από την πρώτη στιγμή όλες οι πλευρές γνώριζαν ότι είναι μία περίπτωση με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν έχουν βγάλει το όνομά του από τη λίστα για έναν απλούστατο λόγο. Από τη στιγμή που ο Μιρ δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τότε στο λιμάνι ελπίζουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν. Η Βαλένθια δεδομένα θέλει να τον κάνει δικό της, αλλά δεν έχει μπορέσει να βγάλει άκρη με τη Σεβίλλη. Στον Πειραιά όχι απλά δεν τον ξεχνούν τον Μιρ, αλλά τον έχουν και πολύ ψηλά στη λίστα τους. Κατά προτίμηση δηλαδή είναι ο επιθετικός που θα ήθελε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ηγείται της γραμμής κρούσης των Πειραιωτών.

Επιμένουν για Μπορέ

Από κει και πέρα η λίστα με τους επιθετικούς έχει ακόμα ένα δυνατό όνομα. Ο λόγος για τον Ράφαελ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και ο Κολομβιανός είναι μία περίπτωση με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είναι όμως και ένας παίκτης που αρέσει στον Μαρτίνεθ και μάλιστα ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση από την πλατεία Αλεξάνδρας είχαν τονίσει πως δεν ασχολούνται, αλλά για έναν παίκτη με το όνομα του Μπορέ είναι κατανοητό ότι πρέπει να γίνουν και λεπτοί χειρισμοί από την πλευρά του Ολυμπιακού. Στη Γερμανία επέμεναν ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με τον 27χρονο επιθετικό της Άιντραχτ, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους όσο ο Μπορέ παραμένει στη Φρανκφούρτη και η ομάδα του είναι στο… ψάξιμο για να βρει μία πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ