Ολυμπιακός: Η άποψη του Μαρτίνεθ για τον Μπιέλ και η συνάντηση «κλειδί»

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα. Ποια η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον παίκτη.

Ολυμπιακός: Η άποψη του Μαρτίνεθ για τον Μπιέλ και η συνάντηση «κλειδί»

Για τον Πεπ Μπιέλ εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του. Πρόταση για τον παίκτη δεν έχει έρθει στην ομάδα του Πειραιά όπως επίσης δεν είναι μία απλή υπόθεση, αφού πριν ένα χρόνο είχε κοστίσει 6 εκατ. ευρώ για να αφήσει την Κοπεγχάγη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν το μεγάλο ερωτηματικό από το φινάλε της περσινής σεζόν. Το τι θα γίνει μέχρι το φινάλε των μεταγραφών είναι μία άλλη ιστορία και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Μπιέλ δείχνει να παίρνει τα πάνω του.

Και δεν είναι μόνο το γκολ με τον Πανσερραϊκό ή η αποβολή που κέρδισε στο ξεκίνημα του ματς, αλλά η εικόνα του και στα δύο προηγούμενα επίσημα ματς που έπαιξε. Με τη Γκενκ πέρασε ως αλλαγή, αλλά ήταν αρκετά δραστήριος και ίσως ο μόνος που κατάφερε να δημιουργήσει κάτι επιθετικά για την ομάδα του Πειραιά.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκενκ είχε έρθει στην Ελλάδα και ο ατζέντης του Μπιέλ, ο οποίος είχε μιλήσει με τον Αντόνιο Κορδόν. Είχε ενημερωθεί τότε για την άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που ζητάει από τον Μπιέλ είναι περισσότερη πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι και κατά τα άλλα θεωρεί ότι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στην ομάδα.